U kunt helpen!

Er zijn veel snelle en eenvoudige mogelijkheden om de vluchtelingen van Tawergha te helpen en de druk op de slachtoffers van etnische zuiveringen en genocide te verlichten.


Uw bijdrage als persoon, of als baas of als werknemer of als een ouder, of gewoon als een zorgzaam mens, zullen zeker verschil maken!

De Stichting Tawergha onthult niet alleen de schending van rechten van de mens of de misdaden tegen de menselijkheid, maar inspireert tot hoop voor een beter Libië door middel van openbare actie en internationale solidariteit.


Wij helpen de schendingen van mensenrechten te stoppen door het mobiliseren van onze leden en ondersteuners om druk uit te oefenen op regeringen, gewapende groepen, bedrijven en intergouvernementele organen.


De Tawergha Foundation biedt leeroplossingen & leermiddelen ter ondersteuning van de Jeugd voor Tawergha Organisatie bij hun ontwikkelings & werkgelegenheidsdoel. Daarnaast promoten wij meerdere bewustzijns- & verzoeningsprojecten.


Er zijn veel manieren waarop u de Jeugd voor Tawergha organisatie kunt ondersteunen  waaronder het doneren van een klein bedrag of door het lid worden van de "Vrienden van Tawergha" of u kunt ook zelf actie ondernemen.

E-mail Campagne: Stop het Martelen & Laat Ze Gaan!


Na meerdere succesvolle e-mailcampagnes aan duizenden politici, organisaties, ambassades, bedrijven en nieuwszenders hebben we besloten om deze optie tijdelijk uit te schakelen om de huidige routekaart voor verzoening en vrede tussen Misrata en Tawergha een kans te geven.


Heel erg bedankt voor al uw inspanningen en steun!


Tawergha Stichting Team


AVAAZ Campagne

Help de Slachtoffers van Genocide & Etnische Zuivering


Onderteken de online AVAAZ Petitie  en vraag de Verenigde Naties om actie te ondernemen en om de terugkeer naar Tawergha te bespoedigen & te ondersteunen. Genoeg is genoeg. Laat ze NU Gaan!

Sign the Return to Tawergha Petition
onderteken deze avaaz petitie

Linkedin Laptop Campagne

Doneer uw laptop voor de ontwikkeling van de jeugd


Doneer uw oude laptop en wij zullen hem ophalen & transformeren in een onderwijsplatform voor de jeugd voor Tawergha Organisatie.


Was u toch al van plan om binnenkort nieuwe hardware aan te schaffen? Wij zullen uw oude hardware laten taxeren en de rest waarde mag u aftrekken van de belasting. Daarnaast krijgt u als dank een riante vermelding op één of meerdere van onze websites. Een betere nieuwe start bestaat er niet.


Microsoft, Adobe, SAP, Symantec & Worknets zijn zo vriendelijk geweest om alle gratis licenties te verstrekken voor het Training & E-learning programma en wij zullen alle hardware die u beschikbaar stelt, voorzien van een nieuw besturings-systeem en educatieve software.


Heeft u een oude laptop waar nog Windows 7 op kan draaien?

Stuur ons een bericht en geef ons aan wanneer we deze mogen ophalen. (NL)


linkedin.laptop.campaign@tawergha.org


Steun ons Werk


Doneer nu!

Wordt vrijwilliger voor slachtoffers van genocide & etnische zuivering

Koop een uniek geschenk van Tawergha

Adopteer een palmboom in Tawergha

Investeer in een bedrijf in Tawergha

Wordt een VIP Donateur van de Stichting Tawergha

Vertel uw vrienden, familie en collega’s waar u mee bezig bent!


2013-12-19-stichting-tawergha-foundation-anbi-status

Laatste Nieuws van de Campagnes


We hebben de meest recente resultaten van de lopende campagnes hieronder opgesomd.
 Vrienden voor Tawergha Campagne

Vorige week hebben we meer dan 50 Nieuwe Vrienden voor Tawergha toegevoegd aan de Bedank pagina!


Laat Ze Gaan E-mail Campagne

De e-mail berichten, teksten en mailing-lijsten staan klaar om gebruikt te worden, dus probeer het uit en laat ons weten of er nog iets veranderd moet worden.


AVAAZ Campagne voor Tawergha

De AVAAZ Voor Tawergha Campagne is geactiveerd. Het is snel, gemakkelijk en geeft een kristal helder signaal af.


Linkedin Laptop Campagne

U stelt uw oude laptop beschikbaar en wij halen hem op, maken hem schoon en installeren een nieuw besturingssysteem plus educatieve software voor het Jeugd voor Tawergha Ontwikkelingsprogramma.

Onze hartelijke dank!

We  hebben een Speciale Bedankpagina gecreëerd om alle mensen en organisaties te bedanken die deze stichting hebben voorzien van de middelen om de Jeugd van Tawergha te helpen.

Friends For Tawergha Campaign
Libya Tawergha E-mail Campaign
Libya Tawergha Avaaz Action Stop Torture
Libya Tawergha Linkedin Laptop Campaign
Libya Tawergha Foundation Thank You!
Libya Tawergha Foundation Logo